Tallissa tapahtuu

pic_pastori

Viimeisen vuoden aikana on omalta osaltani ollut tapahtumarikas. Vanha uskollinen soveli vaihtui viime elokuussa 2007 Street Glideen. Kutsun sitä ”Army Glideksi” koska se on maalattu armeijan maastovärityksellä. Vuoden aikana olen palvellut Suomen bikermaailmaa niin hautajaisissa kuin hääjuhlissa aina Oulua myöten. Täytyy myöntää että tuntui erityisen juhlalliselta olla papinpaita ja kerholiivit päällä Oulun Tuomiokirkossa vihkimässä pitkän linjan bikeria kirkon ollessa täynnä väkeä. Viime elokuussa oli myös erittäin tunnerikas siunaustilaisuus Jokioisten kirkossa bikerien jättäessä jäähyväiset Flemulle. Pastorina tunnen suurta etuoikeutta olla palvelemassa ihmisiä kaikissa elämän vaiheissa. Hääjuhlia on vielä tulossa tänäkin kesänä ja kesäksi 2016 on jo kolmet biker-häät sovittu. Hienoa kun ihmiset sitoutuvat toisiinsa, avioliitto ei ole vieläkään mikään vanhanaikainen juttu, päinvastoin.

Oma tallitouhu on myös kokenut suuria käänteitä tänä kesänä. Myimme oman talomme ja samalla meni tietysti autotallikin missä pyörää olin säilyttänyt ja fiksaillut. Samassa käänteessä saimme täällä Porissa mahdollisuuden veljien kanssa hankkia oma tallitila, jota olemme nyt kunnostaneet kesän aikana. Uudessa tallissa on tilaa n. 150 neliötä, saunoineen, korjaustiloineen, klubihuone, keittiö ja tottakai yleinen oleskelutila kahvitiskeineen. Tallin avajaisia vietetään joukolla elokuun 29. päivä Preacher MC 13-vuotissynttäreiden merkeissä. Tervetuloa mukaan.

Ajakaa varovasti tien päällä, käyttäkää aika kypärä päässä vaikka Jumalan kanssa jutteluun ja pyytäkää varjelusta matkoille.

pastori Pasi

Sähköpostia voi laittaa jos on tarvetta biker-pastorille hääjuhlaan tai hautajaisiin.  Ja ilman muuta jos haluat muuten vain ottaa yhteyttä  ja kysellä kuulumisia tai haluat puhua jostakin elämän pienistä tai suurista kysymyksistä : pastor@preachermc.net