Preacher MC:n pastori esittäytyy

Nimeni on Pasi ja olen ollut mukana Preacher MC -kerhossa vuodesta 2007 lähtien. Siviiliammatissani olen pastori ja ”Pastor” etumerkki liivissäni kertoo, että olen sitä myös tien päällä ja missä ikinä kuljenkin edustaen kerhoamme. Neljä kesää olen saanut nauttia -75 Shovelheadin tarjoamista mielenkiintoisista kilometreistä tien päällä ja joskus sen sivussa pientä huoltohommaa tehden. Mutta sehän on tämän homman lisämauste. Moottoripyöräilyn kautta olen saanut aivan paljon hyviä ystäviä ja olen saanut tavata aivan mahtavia tyyppejä ympäri maailman. Voinkin sanoa, että tämä on tärkeä osa elämääni.

Jokainen meistä kaipaa yhteyttä toisiin ihmiisiin. Yhteenkuuluvuuden tunne ja veljeys muiden samalla lailla ajattelevien ihmisten kanssa on sisäänrakennettu ominaisuus meissä jokaisessa. Siihen liittyy toisten hyväksyntä ja hyväksytyksi tulemisen tunne omalla kohdalla. Tämä on jotain mikä koskettaa jokaisen sisintä ajaa sitten moottoripyörällä tai ei.

Moottoripyörä ja kerhohommat eivät kuitenkaan täytä sitä sydämen sopukkaa, joka kaipaa yhteyttä Jumalan kanssa. Sisimmässä meillä jokaisella on se sama kaipuu riippumatta siitä tunnistammeko sen tai emme. Itse yritin sen pitkään työntää syrjään nuorempana, mutta jotain puuttui kaiken aikaa. Tyhjä aukko sisällä oli ja pysyi, kunnes itse otin vastaan Jeesuksen tarjoaman läheisen yhteyden omalle kohdalleni 90-luvun puolessa välissä. Ei minusta täydellistä ihmistä siinä vaiheessa tullut enkä ole sitä vieläkään, mutta tyhjä aukko täyttyi ja sain rauhan elämääni Jeesuksen kanssa. Ja mikä parasta, niin saan nauttia elämästä täysillä ja ajaa moottoripyörällä vapaana. Kerhossa olen veljieni joukossa, mutta samalla olen myös veli Herrassa kaikille, jotka uskovat Jeesukseen.

Tien päällä ollessani minua puhuttelee aina Paavalin sanat roomalaisille melkein 2000 vuoden takaa. Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat. Room.1:16. Tuo sanoma ei ole muuttunut miksikään vuosisatojen saatossa. Sen varassa minä elän.

Tule moikkaamaan rohkeasti kun näet minut jossain tien päällä, jutellaan vaikka shovelin sielunmaailmasta, mutta jos haluat kuulla tarkemmin mitä Jumala on minun elämässäni tehnyt niin mielellään siitäkin kerron jos haluat kuunnella. Hyviä kilometrejä kaikille ja ei ne tallitunnitkaan työkalut kädessä huonoja ole. Seuraa palstaa, kirjoittelen ajatuksistani lisää matkan varrelta.

– Pastori